Att jämna ut i livet.

Jag var duktig och åt upp grönsakerna. Nu ska jag äta choklad. Verkan och motverkan kallas det. Eller nåt.
-- Binky

Hovet jobbar, flummar och busar. It's how we roll! :D

Hej lilla bloggen, long time no see.
Jag är nu tillbaka i Norrköping sen nästan en vecka tillbaka. Stan verkar inte ha förändrats så mycket, fast nu precis innan allt studentgrejs har kommit igång för mig så har dagarna varit lite sömniga. Men det ska vi ändra på!
Nolle-p tjuvstartar den 29e, men innan dess har Hovet en lång lista med saker som måste göras. Lite mer än 50% av den kungliga familjen har nu återvänt till staden och så smått börjat med arbetet. Idag var vi till exempel ute i Ingelsta och gjorde diverse inköp, och ikväll är det gyckelplaneringsmöte hos Prinsessan. Fun fun! :)
Häromdagen målade vi också vårt nya fina Hovetmärke på Märkesbacken, tillsammans med massa andra program, fadderier och festerier. Hovets lilla motto, eller vad man nu ska kalla det, numera för evigt (eller, eh, iaf i några månader!) inetsat i asfalten: "Vi regerar på campus". Poetiskt, vackert och mycket passande. Alla förstår väl att det är Hovet som regerar, det hörs ju på namnet!
Fniss, alltid lika roligt att busa med de andra fadderierna! :D
Nä, nu ska jag snart äta pizza och vara gyckel-kreativ! Sen får vi väl se vart kvällen leder mig... :)
Over and out!
- Jen

Vi råkar då alltid ut för de mest knasiga sakerna!

Paris var roligt! Ännu en spännande och händelserik resa med sötaste Emma. :) Vi såg många fina platser och sevärdheter, shoppande en del, och råkade ut för diverse olika missöden, precis så som en semester ska vara!
Första dagen var lika förvirrad som alltid när man kommer till ett nytt land. Annat språk, andra pengar, knasiga människor... :p Något av det första vi råkade göra var att åka fram och tillbaka mellan två tunnelbanestationer ungefär fyra gånger. Där satt vi och kliade oss i huvudena och undrade varför tåget åkte åt fel håll hel tiden, innan franskan vaknade lite grann och vi förstod att linjen vi försökte åka på var avstängd och vi skulle ta en ersättningsbuss istället! (Btw, det där tunnelbanesystemet är inte lite läskigt stort jämfört med Stockholms!)
Andra knasigheter vi hann med under våra fyra dagar i Paris:
- Bli rätt så lurade i en av turistfällorna vid Eiffeltornet (a.k.a. Parisertornet haha!).
- Glömma nyckeln till Emmas resväska på en restaurang, och sedan titta på medan hotellpersonalen försökte bryta upp låset med en hammare, varpå blixtlåset gick sönder.
- En kille spanade in oss och voffade ("Roff!") när vi gick förbi på gatan. Vi såg väl ut som två levande frågetecken skulle jag tro, sen skrattade vi åt det hela kvällen.
- Vi fick en privattur i en vanlig kommunal buss. Vi råkade hoppa på den på fel ställe, så chauffören körde oss ungefär hundra meter framåt till rätt plats. Och skrattade. :p
- Etc. etc... Ni vill nog inte veta allt knäppt som jag och Emma råkar ut för när vi reser! Min pappa får inte veta... :p
Nu börjar sommaren ta slut, om ungefär en vecka åker jag tillbaka till Norrköping igen. Men innan dess ska två härliga människor komma hit för lite kompistid i Stockholm. Ser fram emot det, kommer ha jättekul med Cicci och Therese nu precis innan skolan börjar! Så imorgon ska jag hämta en skåning och en norrlänning på centralstationen.
Kommer bli några awesome dagar! Hoppas bara inte att de råkar ut för lika många konstigheter här som jag gjorde i Paris! :p
-- Binky

RSS 2.0