The start of something new.

Jag hade en mycket trevlig festkväll igår, men idag är det sista morgonen på Gripen! Nu bär det av, nya lägenheten väntar på oss. Fast just nu väntar jag på min flytthjälp, aka pappa och syrran. :D
Mitt rum ser ut som något ur en krigsfilm, jag är en aning bakis, och mår lite lätt illa när jag känner doften av chokladmuffinsen som står här bredvid mig (som jag har bakat!).
I'm happy.

Så, nästa gång bloggar jag från en annan del av stan! Wish me luck!

xoxo,
- Jen

Micket konstigt.

Knasigt hur mycket skräp man kan samla på sig i ett så litet rum på ett och ett halvt år. Jag hade ju definitivt inte med mig så här mycket när jag flyttade in.

- Jen

Silence and the reason why.

Ja, nu har det varit dålig uppdatering på den här bloggen ett tag igen. Orsaken är att jag varje dag har en lista med ca tre miljoner saker som jag borde göra, och dessutom kommer flyttdatumet allt närmre. Halva mitt rum är nu nerpackat i väskor, kartonger och påsar, men det är fortfarande massor kvar att göra... Får se när jag kommer tillbaka till bloggandet.

See you later.

- Jen

Jag gillar den här söndagen.

Idag utökas Norrköpings befolkning med en efterlängtad person. :) Var på tiden. Missed you.

Happy. :)
<3

- Jen

Nästa dagens: modern sanning.

När tjejer deppar äter de choklad. Vetenskapligt bevisat.

-- Binky

Dagens skräckupplevelse.

Är ute och går helt snällt och fint för mig själv. Nere vid strömmen finns det en jäkla massa änder. En kvinna med en hund kommer gående från andra hållet. Jag antar att änderna blev rädda för hunden, eller så såg lilla jag helt enkelt snällare ut.

Men när sisådär 40 änder kommer flygande mot mig på låg höjd, då blir till och med jag lite nervös.

-- Binky

PS. Inatt drömde jag att jag hoppade runt på en studsig trampolin, vilket var mycket trevligt. Jättekul! Måste göra det snart. Sen fick jag en hög sms av en knasig pojkvän och vaknade. Lite tråkigt. Oh well, det var iaf inte Folktandvården. :D

Kollektivboendet är snart ett minne blott. För två pers är väl inget kollektivboende?

Har bokat besiktningstid till mitt Gripenrum nu. I'm moving. This is really happening.
Inte långt kvar nu :)

<3

- Jen

Och så var det det där med spindlarna igen.

Jag fick en lite äcklig julklapp i år. Pappa tyckte det var jättekul att ge mig en stor plastspindel med långa smala ben, oj vad han flinade när jag öppnade den... :D
Iaf, jag har nu hängt upp denna på väggen i mitt rum här i Norrköping, hade en idé om att jag kanske tycker bättre om spindlar när jag ser den varje dag. Icke.
Istället har jag nu mardrömmar om att det kryper massa spindlar på mina väggar. Tack för den pappa... Jäkla busgubbe...

-- Binky

Det var inte lite surt det...

Apelsiner som ser ut som apelsiner men smakar som citroner bara för att jäklas är inte att leka med. Falsk marknadsföring!

-- Binky

I'll be back. Later.

Yes, det har varit väldigt lite aktivitet på bloggfronten på ett tag nu. Har bara inte kännt för det, och har väl inte mått helt super heller. Men förhoppningsvis kommer skrivandet igång igen snart. Always does.

Hang in there.

- Jen

RSS 2.0