Visste väl att jag var katt i ett tidigare liv.

Min mage jamade nyss. Jag svär, det lät precis som en liten kattunge! Weird :D
-- Binky

Quoting Jesse McCartney

Jag sitter på stadsbiblan i Norrköping, för första gången faktiskt. Det är ju lite illa, man har ju ändå bott här i ett år... :p
Arbetet med Flimmer är i full gång, vi säljer biljetter och medlemskort till höger och vänster. Eller nja, kanske inte riktigt, det går lite trögt... Men vi har bara börjat än så länge! :)
Det var tråkigt att lämna Stockholm, skönt att komma tillbaka till Norrköping, och nice att träffa människorna här igen. Skolan drar igång igen efter helgen, allt extraarbete ska göras, vännerna vill man spendera tid med... It's a good life :)
Att man kan må så bra, det borde nästan vara förbjudet. Men hoppas det inte blir det! :D
- Jen

The sound of silence.

Jag har inte direkt något som måste förmedlas till omvärlden just nu. Inget flow för tillfället. Jag saknar ord.
Är ju lite dumt när man tänkte blogga. :p
-- Binky

Åka pendeltåg... nä, åka buss!

Nu sitter jag på bussen! Kommer somna snart tror jag.. Jag somnar alltid när jag åker buss i mer än en kvart. :p
Nästa inlägg blir från hufvudstaden!
- Jen

Good morning starshine, the blog says hello.

Yes, uppdateringen på den här så kallade bloggen har verkligen varit infernaliskt dålig på senaste tiden. Jag har varken haft lust, ork och definitivt inte tid, men nu ska det förhoppningsvis bli ändring på det. Eller nåt.
Just nu sitter jag i mitt lilla rum i Norrköping och tuggar på ett tuggummi. Jag borde packa, åker nämligen hem till Stockholm i helgen, men det går segt... Finns så mycket annat som är roligare att göra ju. :)
Jag har en lång lista på saker jag borde ha gjort innan bussen går om några timmar, men njae... Det är fredag! :D
Livet i Norrköping är bra, det händer massa roliga saker och jag trivs. Har otroligt mycket att göra nuförtiden med skola som verkligen är mycket tuffare än förra året, tidningsartiklar som ska skrivas, jobb med Flimmer som börjar bli stressigt... Men det löser sig :D
Nej, nu måste jag komma igång med packningen. Känns ju dumt att åka hem med en tom väska liksom.
Catch up with you later!
- Jen

Fun fun! Nolle-p är roligt!

They're here! Nolle-p har äntligen börjat! Detta som vi har planerat och tänkt på i flera månader, har nu startat. Eller ja, startat och startat, vi är ju redan inne på andra veckan, men ändå. Att man kan ha så roligt! Jag tror att Hovet ungefär har the time of our lives, hoppas bara att Nollan har lika roligt! :)
Tiden går verkligen otroligt fort. Jag tänkte lägga upp något litet inlägg i typ måndags, förra veckan alltså, men tjena, jag har helt enkelt inte hunnit. Det är en jäkla massa att organisera och fixa, men det är så sjukt kul och man får så mycket tillbaka. Våra Nollan är underbara, och Hovet är så stolta över dem att vi nästan spricker!
Förutom att ha jätteroligt under Nolle-p försöker jag också hänga med i skolan så gott det går. Det är lite tufft, lärarna har rivstartat med oss i år (det var en liten chock!), men det kommer gå bra. Jag har också börjat skriva för KSM:s webtidning LiNoPressen igen, och ska engagera mig i Flimmer, filmfestivalen som jag volontärarbetade för förra året. Det är verkligen massa kul på gång just nu!
Jag älskar universitetslivet! :)
Saknar folket där hemma förstås, men det är inte så långt kvar nu tills jag åker hem-hem några dagar. Saknar att bara hänga med finaste syrran i världshistorien, ha kul med pappa-san, gosa med kissarna, och umgås med alla fina vänner som finns där hemma. Love you guys! <3
Något annat som jag saknar är mitt CSN, det kommer ju aldrig, jäkla skit. Hopplöst med datorgrejs som krånglar och blanketter som ska igenom byråkratins sega kvarnar och därför aldrig ens kommer fram till mig så att jag kan skicka tillbaka dem (ifyllda då alltså)! Blir lite knäpp på det. Aja, nu ska jag handla. Får väl fortsätta nalla av sparpengarna...
Talk to you later dudies!
Puss och kram,
- Jen

RSS 2.0