No cloud will darken my sky today. Sunshine!

Kattspya och en überseg dator... Yay! Underbart.

Men det skiter jag i nu, för imorgon ska jag till Småland och en viss kille jag känner! Glaad! :D

Men nu är det kväll och solen är väl på väg i säng för idag, så:

Good morning starshine,
the earth says hello.
You twinkle above us,
we twinkle below.

Söt sång bara.

Well then, talk to you later, butterflies!
- Jen




Gaaah!

Solna centrum häromdan. Hög radiomusik i butiken. Rap Das Armas. Så fort jag hörde de första tonerna tänkte jag bara "Nooo, skit också!".
Inget fel på låten, den är helt okej, men den fastnar alltid otroligt bra i min hjärna, och vägrar sen försvinna därifrån. För några veckor sen gick jag och småsjöng på den där eländiga refrängen över typ hela Stockholm. Sällskapet trodde väl jag var helknäpp. Eller ja, mer knäpp än vanligt! :D

So, whatever you do. Om du hör den här låten, run for your life! Det ser galet ut att slå händerna för öronen och springa iväg, men det är värt det. :p Efter några timmar blir det här parapandet i huvudet nämligen lite smått frustrerande... Suck.

Parapapapapapapa

Paparapapapapapa

Paraapapapapapa kla que bum

Parapapapapa


I'm gonna kill somebody.

-- Binky


Solna igen då.

Så har man åkt buss tillbaka norrut igen. Är hemma igen och det är väl alltid nice, men det känns tomt... Småland var verkligen awesome, jag saknar det redan. Just nu känns det som om sommaren kommer bli väldigt lång, fast jag har massa saker jag ska (borde) göra så det kommer nog gå fort. Och det kommer nog bli mer Småland, hoppas jag :)
Men idag har alltså varit en blandad dag. Glad & nere, pigg & trött, en massa olika. Oh well, det löser sig alltid. Förhoppningsvis. :)

Just nu sitter jag o tittar på en halvmörk himmel, och drömmer mig bort lite. Jag borde bädda min säng istället. De senaste gångerna jag har varit borta hemifrån så har mitt rum nämligen passat på att agera övernattningscentral, så när jag sen kommer hem har jag inga lakan i sängen. Suck. Aja, är väl bara gilla läget :)

Imorrn ska jag hjälpa min finaste mormor med trädgården lite grann. Det är väl ungefär det jobbigaste jag kommer göra i sommar. Slapparsommar ftw!

Nä nu ska jag försöka göra något nyttigt. Puss o kram och jag saknar er massa. Hälften av er mer än jag borde och resten av er ännu mer än så. :) Sötisar!

Have fun and keep on going.
- Jen

Summer in the city? Inte närmaste dagarna! :D

Sommar, umgås med finaste människorna, äta glass i solen... Det här är en glad tjej just nu. :)
Imorgon bär det av till Småland och nya äventyr, inte dumt alls! Tvärtom väldigt nice faktiskt. :D Me like! <3

Nu ska jag hoppa ut i köket. Puss på er!

- Jen


Dagens teknik-fail.

Syrran har köpt en ny mobil. En modern, cool sak, ser awesome ut :)
Hon har dock inte riktigt lärt sig hur den fungerar ännu, och jag har ännu mindre koll på den. Därför är det kanske inte jättegenomtänkt att låta mig leka med den. Men det gjorde hon idag :D

Detta slutade med att jag råkade ringa upp Anton, en av hennes klasskompisar. Sen var problemet att jag inte visste hur man skulle avsluta samtalet, så det blev lite panik där ett tag. Skriker på hjälp, men min minst lika otekniska syster vet ju inte heller hur man stänger av...
Anton svarade dock inte i mobilen, så resultatet blev att vi spelade in vår panik på hans telefonsvarare istället. "Aahh", "hur gör man?", "fan!", "stäng av då!", ungefär så lät det, fast i mycket större skala.
Stackars Anton, enligt syrran var han antagligen bakis, och tänk att behöva vakna upp till den kakafonin då...

Hahaha! Underbart, jag älskar sånt här! Måste låna den där telefonen lite mer tror jag... :p

-- Binky

Sommar!

Hej alla som av någon anledning läser detta! :)
Man skulle kunna tro att jag har glömt bort er alldeles, men så är det inte alls. Det är bara det att sommaren har gått otroligt fort hittills, tiden har bara försvunnit, så bloggen har hamnat lite i skymundan.
Så, en kort recap av den senaste månaden:
Sen sist så har jag pluggat klart för terminen, klämt in så mycket tid med kompisar och fina människor som möjligt, mellanlandat hemma i Stockholm, åkt till Mallorca med släkt och vänner (var toppen, fast brännan blev ju lika skum som vanligt!), kommit tillbaka till ett fint sommar-Stockholm, haft awesome besök från södra delarna av landet, träffat kompisar härifrån, shoppat, gosat med kissarna... And that's about it, I think. :)
Nu ser jag fram emot en härlig sommar med massa roliga saker, en del resande och bara allmänt skoj. Sommar är livet!

Fast idag har jag en slappardag med katterna. Det är lite halvtaskigt väder, så jag spenderar dagen med att gosa med mina två favorithårbollar :D Det är inte dumt det heller!
Så, nu ska jag fortsätta jobbet med att bli täckt av katthår! :)

Puss o kram!

- Jen (aka, den fläckiga hyenan, tack för den pappa!) :p

RSS 2.0