Helvetes j*vla förbannade s**t.

Nej, jag var alltså inte sjuk på julafton i år, vilket jag var väldigt glad för. Men den lycka som varar...
Istället satsades det tydligen på nyårsafton i år. Fantastic.
Vad är det med mig och bli sjuk på jullovet??
Pissed of.

- Jen

Going south.

Nyår i Småland, me like! :)

<3

- Jen

The pain.

And the pain is searing,
the night turns black,
rain of cold from the darkest sky.
Black wolf howling right outside,
to the moon so bright and clear.

And the pain is my friend tonight.

//J

Alla dagar är inte skimrande och fantastiska.

And some days it don't come easy, 
And some days it don't come hard,
Some days it don't come at all, and these are the days that never end.

And some nights you're breathing fire. 
And some nights you're carved in ice.
Some nights you're like nothing I've ever seen before or will again.

Meat Loaf - "I'd do anything for love (but I won't do that)"

Vissa dagar var väldigt mycket trevligare, finare och roligare förr om åren. Inte nu längre. Trött.

- Jen





Merry Christmas everybody!

Jul, jul, strålande jul... :D
Ligger under täcket och bloggar, riktigt mysigt. :) Precis som på min födelsedag vaknar jag alltid tidigt på julafton (men ingen har sagt något om att GÅ UPP tidigt! Är en skillnad där.), antar att spänningsmomentet sitter kvar sen man var liten. Hihi.

Inatt drömde jag att jag åkte badring nerför Niagarafallen, det var sjukt roligt! Sen kunde jag inte somna om för att det var så spännande...
Idag ska jag inte åka badring i något vattenfall, det är en aning för kallt ute för badande för min smak. Istället ska jag åka till mormor och fira jul med tjocka släkten, inte dumt det heller! :)

Nä, nu ropar pappa från köket, är väl kanske dags att röra på sig då...
Så, god jul på er allihop, och hoppas ni har en fin julhelg!
Massa kramar!

- Jen

Too late...

Nähä, syrran hade käkat upp lussebullarna. Dammit. Man måste vara snabb när det gäller sånt i det här huset! :p

-- Binky.

Vinterdagar i Stockholm.

Snart är det jul! En fin högtid som kan vara riktigt mysig, om än väldigt stressig.
Som vanligt var jag ute i sista minuten när det gällde julklapparna. Stress, stress, ångest. Det är det enda med julen, man blir så trött när man är mitt uppe i det.
Så det beskriver mig ganska bra just nu. Jag är trött, seg och för tillfället lite nere. Och jag saknar min pojkvän, som har den dåliga vanan att bo alldeles för långt bort! Eller äh, långt och långt, det är ju inte Afrika, men ändå. Tillräckligt långt för att vara långt!

Ok, nu svamlar jag lite tror jag. Huvudet är inte riktigt vaket. Ska nog gå och äta en lussebulle nu istället.
Massa kramar! :)

- Jen

Another recap.

Hej alla som av någon anledning råkat snubbla in på den här bloggen! Hoppas ni mår bra. :)

Jag har haft en väldigt blandad vecka. Mycket jobb, träffar underbara människor som vanligt, datortrubbel, fortsätter öva mig inför min kommande roll som chefredaktör... Fullt upp.
Vi börjar väl med det mindre roliga, så blir det förhoppningsvis bättre läsning mot slutet.

Datortrubbel. Jenny = problem med teknik. Vad är det med mig och elektronik egentligen?? Som sagt jag har haft problem med min Mac, även om det ska vara omöjligt eller i alla fall ovanligt. Well, you know me, jag lyckas alltid med detta.
Iaf, jag lämnade in datorn på Apple-stället. Killen såg ut som ett frågetecken och säger till mig att det är nog hårddisken och kan ta upp till två veckor att laga. Det var inte min favoritdag denna veckan,,,
Men jag hade väl tur i oturen antar jag, efter två dagar fick jag ett sms som sa att datorn var klar för hämtning. Glad jag blev, höll på att bli galen på min gamla sega dator som jag varit tvungen att använda! Iaf, det var tydligen något med moderkortet, så det är nu utbytt. Hoppas jag slipper mer krångel nu då.

Skolan flyter väl på, mycket jobb med uppsats och medieproduktion. Idag hade vi opponering, och våran handledare håller på att driva oss till vansinne. Hopplösa människa! Suck. Aja, det går väl ganska bra ändå.

Chefsredaktörsinlärningen, eller vad man nu ska kalla det, går bra, jag får lära mig massa saker. Är kul oftast! Tidpunkten för skiftet har dock ändrats, så jag kommer antagligen ta över i februari någon gång. Lite nervös fortfarande... :p Men det kommer bli bra!

Lägenhetsgrejen går väldigt bra, vi har nu fått kontrakt på lägenheten vi hittade! :D Är riktigt glad över det, kommer bli så nice. Börjar också tröttna rejält på Gripen faktiskt, så det ska bli skönt med en lägenhet. Inflytt första februari, can't wait!

Ja det var väl kanske allt. Just nu sitter jag och börjar må illa på en buss på väg hem till Stockholm. Ska spendera helgen med släkt och vänner, inte dumt alls.

Nä, bäst jag slutar nu kanske. Catch up with you later!

- Jen

Ursäkta språket.

Men helvete vilken jävla pissdag jag har.
Min nya fina MacBook Pro, som alltså är mindre än ett halvår gammal, har bestämt sig för att sluta vara en dator. Ingenting fungerar, nu går det inte ens att starta den. Eller, den är igång, tror jag, men det syns absolut nada på skärmen.
Vad är det med mig och tekniska apparater egentligen?? Alla datorer bestämmer sig ju för att gå ut i generalstrejk när jag är i närheten, blir så less på skiten. Mac ska ju väldigt sällan krångla, varför ska då den här göra det?? Morr. Blir galen, var nära att jag slog upp ett hål i väggen av ren frustration. Men väggen höll. Tur, vill nog inte ge grannen ett titthål in i mitt rum.

Dessutom är jag så hungrig så jag mår illa, har inte orkat laga mat än. Och eftersom jag nu mår illa så vill jag inte äta något, men jag är fortfarande hungrig. En jävla ond cirkel.
Det kan i och för sig vara en bidragande faktor att jag är lite bakis.. Vild kväll igår, så länge den varade i alla fall.

Nä, nu ska jag väl kanske försöka äta något iaf. Och fortsätta bubbla av ilska över den jävla datorn. Kostade en halv förmögenhet och ska vara så jävla fin, och fungerar inte iaf...
Och jag har en sticka i foten.
Jävla pissdag.

- Jen

Knasiga minnen från dagen som gått.

Ännu en vecka som bara flugit iväg, redan torsdag kväll. Fort som fan går det. Jag sitter och försöker skriva en artikel, men det går inte alls. Noll inspiration och sjukt trött, det brukar inte bli så mycket skrivet då. Tror jag ger upp för kvällen snart...

Avslutar med några kloka ord och minnen från dagen istället, som skapades under Emmas och mitt uppsatsarbete. Vi var inte alls flummiga, hungriga och trötta då, nej nej...

Alfahöna.
Ramsten är nog KSM-betan.
Tooticki - Muminfamiljen = Bush - Blair.
Ninni borde ha två kastrullock.

Nu borde jag kanske sova egentligen. Men Alfahöna, vad mer finns det att säga egentligen?

-- Binky

RSS 2.0